Betrekking eigen kapel

Na 50 jaar op diverse plaatsen onze kinder- en mensenwijdingsdiensten te hebben gehouden zijn we nu bijna zo ver dat we in onze eigen kapel de diensten kunnen gaan houden. Natuurlijk is hier nog veel voor nodig.

Onder het tabblad Bouw kapel kunt u onze wervingsfolder vinden en de laatste stand van zaken met betrekking tot de voortgang van de bouw. De verwachting is dat we in mei 2021 gebruik kunnen gaan maken van de kapel.

 

Grondsteenlegging

Op zaterdag 20 maart is de Grondsteen gelegd in de kapel. Onder het tabblad Bouw kapel kunt u een  verslag en een foto-impressie vinden.

 

Inwijding kapel

Op 24 juni, Johannesdag, wordt de kapel gewijd en krijgt ze ook officieel haar naam. We hopen dan niet enkel de bewindsdrager maar ook vele genodigden te kunnen ontvangen voor een eerste kennismaking. Dat laatste is natuurlijk afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

De avond voor de wijding van de kapel houdt Ernst Terpstra een inleiding over deze wijding. Zo kunnen we allen met meer bewustzijn de plechtigheid mee voltrekken.